Prezentare și Comunicare Avansată

Prin serviciul de Prezentare și Comunicare Avansată vă oferim informații detaliate despre toate activitățile administrative ale Managerului de Imobil.

Aceste activități țin de întreținere, plăți ale utilităților, reparații ale echipamentelor, sesizări ale locatarilor, întruniri ale comitetelor și asociațiilor de condominiu și așa mai departe.

Managerul de Imobil centralizează și distribuie toate informațiile disponibile despre administrarea proprietății:

  • Menține un sistem de intervenție în caz de avarii, evenimente neprevăzute și urgențe tehnice, cu asigurarea unei reacții în maxim 8 ore;
  • Asigură un help-desk de răspuns pentru solicitările curente ale locatarilor legate de proprietatea comună (eventuale neînțelegeri privind spațiul comun) și mediază situațiile sau oferă îndrumare către Comitetul Executiv;
  • Pune la dispozitia locatarilor informații relevante în mod electronic, pe site-ul administrației, în dosarul lunar virtual. Dosarul virtual conține listele de întreținere lunare, documentele primare scanate și situațiile lunare centralizatoare. Dosarele lunare virtuale, ordonate cronologic, formează arhiva electronică a asociatiei.
  • Managerul intervine pentru a strânge semnături / adeziuni / voturi (pro sau contra), pe e-mail sau tabel fizic, la orice solicitare înaintată de Comitetul Executiv cu privire la spațiul comun;
  • Managerul se ocupă și de prezentarea rapoartelor și documentelor necesare verificării financiar-contabile.

Serviciul de Prezentare și Comunicare Avansată vă este oferit pe bază de abonament, doar împreună cu Serviciul de Management Esențial. Costul se stabilește în funcție de dimensiunea clădirii, frecvența și durata activităților la care participă Managerul de Imobil.

Factura se poate face cu sau fără TVA. Aria de acoperire: Municipiul București și localitătile aflate la maximum 15 Km de centrul Bucureștiului.

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.