Casierie și Trezorerie Condominială

Serviciul de Casierie și Trezorerie condominială oferă locatarilor și asociațiilor transparență și promptitudine în operațiunile de încasare a cotelor de întreținere și plata furnizorilor de utilități.

În cadrul acestui serviciu, Managerul de Imobil încasează și plătește sume pentru și în numele locatarilor și al asociațiilor/comitetelor de condominiu:

  • Încasarea cotelor de întreținere de la locatari. Timp de trei – șase zile pe lună, cu un program de câte 1 – 2 ore pe zi, Managerul de Imobil face încasări în numerar sau prin card bancar (cu un aparat PoS mobil).
  • Plățile către diferiți furnizori, în numele asociației. Sumele încasate și nefolosite pentru efectuarea plăților sunt depuse, tot de acesta, în contul asociației.
  • Întocmirea ștatelor de plată și depunerea declarațiilor de mandat sau convenții civile și plățile către personalul angajat al asociației.
  • Plățile obligațiilor către stat la sediile ANAF și plăți prin O.P. la sediile Trezoreriei.

Serviciul de Casierie și Trezorerie Condominială vă este oferit pe bază de abonament, doar împreună cu Serviciul de Management Esențial. Costul se stabilește în funcție de dimensiunea clădirii, frecvența și durata programului de casierie.

Factura se poate face cu sau fără TVA. Aria de acoperire: Municipiul București și localitătile aflate la maximum 15 km de centrul Bucureștiului.

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.