Servicii conexe

Actionam ca un antreprenor in vederea realizarii obiectivelor tale. Ne implicam in proiecte de imbunatatire a confortului, cu tot sufletul si cu toata responsabilitatea.​

Reparatii capitale la structura, finisaje si instalatii, Lucrari de reconditionare, remodelare si de pregatire

Reparatii capitale la structura, finisaje si instalatii
Cu scopul principal de a asigura siguranta ocupantilor si suportul necesar desfasurarii activitatilor. In cazul structurii efectuam lucrari de consolidare, modificare sau extindere atat din beton armat, cat si metal sau lemn. Pentru finisaje avem echipe specializate atat pentru finisaje clasice cat si rustice, iar in ceea ce priveste instalatiile efectuam lucrari pentru:

  •     Instalatii sanitare;
  •     Instalatii termice si ventilatie;
  •     Instalatii electrice.

Modul de lucru este pe baza de deviz estimativ si buget de cheltuieli.
Lucrari de reconditionare, remodelare si de pregatire
In vederea inchirierii sau vanzarii. In cazul in care doriti sa vindeti sau sa inchiriati proprietatea, noi va ajutam la pregatirea ei in acest scop efectuand lucrarile necesare la finisaje in regim de urgenta, intr-un termen mai scurt decat cel uzual din cadrul reparatiilor capitale, pe baza unui simplu deviz sau decont de cheltuieli.

Lucrari sezoniere de amenajare a gradinilor.
Primavara si toamna sunt anotimpurile cele mai importante pentru frumusetea gradinii. Primavara amenajam gradina astfel incat sa te bucure tot anul, iar toamna conservam si pregatim terenul pentru primavara urmatoare. Tot toamna stabilim impreuna cu dumneavoastra cum doriti sa arate gradina anul urmator. Daca gradina are nevoie de ingrijire suplimentara, unul dintre specialistii nostri ii va acorda o atentie sporita (ex: pentru taieri de forma a gardurilor vii, arbustilor si pomilor sau pentru a regenera plantele aflate in dificultate si de a le salva de la distrugere).

Asigurarea proprietatii si bunurilor impotriva calamitatilor si evenimentelor nedorite.
Este foarte important ca proprietatea ta si bunurile la care tii sa fie asigurate si protejate impotriva evenimentelor nedorite cum ar fi: calamitatile naturale (cutremur, traznet, inundatie, incendiu, etc.), explozii, furt, efractie, neglijenta, etc. Ne ocupam prin agentii nostri proprii de asigurarea proprietatii si bunurilor tale la case de asigurare cu renume international. In plus, prin consultantii nostri, te sfatuim cu placere in privinta identificarii riscurilor si modului de acoperire a acestora.

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.