Administrare Curentă

Orice proprietate imobiliară, atunci când este administrată profesionist, poate funcționa ca un business de succes.

Acesta este principiul pe care am construit pachetul dedicat proprietăților imobiliare individuale: servicii de bază sau opționale care vă asigură venituri constante, cu cheltuieli (financiare, de timp și … nervi) diminuate față de varianta tradițională, în care vă ocupați chiar dumneavoastră de toate cele necesare.

Detalii și prețuri

Găsire de Chiriași Buni

Folosind serviciile de Administrare Curentă vă asigurați că imobilul dumneavoastră este în stare bună de funcționare și că arată corespunzător. Până la închiriere mai aveți un singur pas: găsirea chiriașului. Prin serviciile de Găsire de Chiriași Buni ne asigurăm că faceți acest pas … în direcția bună!

Serviciile de Găsire de Chiriași Buni este oferit în parteneriat cu RE/MAX Freedom Group, rețeaua real-estate numărul 1 în lume: oameni experimentați și atenți la toate detalii, alături de care șansele de a avea un chiriaș bun cresc foarte mult.


Detalii și prețuri

Relația cu ANAF

Cu serviciile de Administrare Curentă, imobilul dumneavoastră este pe mâini bune și produce venituri. Venituri care sunt, însă, o sursă nu doar de profit, ci și de consum de timp sau de nervi…

Cu serviciile de Manangement al relației cu ANAF uitați de cozi, de fotocopii, de formulările și formularele greu de înțeles: la ARISTO, vorbim limba Fiscului, cunoaștem legislația și avem răbdarea foarte bine antrenată!


Detalii și prețuri

Solicitări Excepționale

Fără să cheltuiți timp și nervi, aveți sub control situația proprietății dumneavoastră și sarcinile repetitive pe care le generează ea, cu abonamentul de Administrare Curentă.

Pentru o și mai mare economie de timp și efort, puteți opta ca Managerul de imobil alocat proprietății dumneavoastră să preia grijile și să vină cu soluțiile pentru situațiile atipice sau care apar pe neașteptate.


Detalii și prețuri

Curățenie pentru Închiriere

Cu abonamentul de Administrare Curentă, vă asigurați că aveți un imobil capabil să producă venituri.

Valoarea serviciilor de Curățenie pentru închiriere se vede nu doar în bani (un imobil curățat cum trebuie se poate închiria mai scump), ci și în timp: scurtăm perioada de neocupare a spațiului, respectiv prelungim durata de folosire a echipamentelor și mobilierului.


Detalii și prețuri

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.