Solicitări Excepționale

Fără să cheltuiți timp și nervi, aveți sub control situația proprietății dumneavoastră și sarcinile repetitive pe care le generează ea, cu abonamentul de Administrare Curentă.

Pentru o și mai mare economie de timp și efort, puteți opta ca Managerul de imobil alocat proprietății dumneavoastră să preia grijile și să vină cu soluțiile pentru situațiile atipice sau care apar pe neașteptate.


Serviciile de Management al Solicitărilor Excepționale vă protejează de stresul generat de tot ce este neprevăzut, specializat sau … neplăcut!


Managerul de imobil se ocupă în numele dumneavoastră de:


Contactul cu chiriașii, terții și autoritățile:
– toate solicitările punctuale și neprevăzute vin către Manager, care vă și reprezintă în relațiile cu terții


Intervenția în caz de avarii sau defecțiuni tehnice:

– garantăm prezentarea unei diagnoze cu solutie și cost estimativ în maximum 3 zile lucrătoare de la apariția problemei

– managerul de imobil participă la recepția lucrărilor de reparații


Suport pentru acțiunile obligatorii:

– preluăm relația cu furnizorii sau specialiștii care fac activitățile de mentenanță preventivă (inspecția și revizia instalației de gaz, verificarea tehnică periodică a centralei termice, igienizarea instalațiilor de aer condiționat etc.)
– gestionăm polițele de asigurare a spațiului şi bunurilor

– managerul de imobil se ocupă de pregătirea și depunerea dosarului pentru obținerea certificatului de performanță energetică

Serviciile de Management al Solicitărilor Excepționale vă sunt oferite pe bază de abonament, cu un tarif de 20 EURO/ lună, și sunt disponibile doar împreună cu Serviciile de Administrare Curentă. Factura se poate face cu sau fără TVA, la cursul BNR EURO-RON din data emiterii facturii. Aria de acoperire: Municipiul București și localitățile aflate la maximum 15 km de centrul Bucureștiului.

Tarif lunar – prețuri valabile doar împreună cu abonamentul Administrare Curentă

  • Imobil standard: 20.00 EURO (suprafața utilă < 100m2)
  • Imobil superior: 35.00 EURO (suprafața utilă > 100m2)

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.