Termeni si conditii

Site-ul http://www.aristopm.ro este proprietatea S.C. Aristo Technologies Exim SRL denumita in continuare ARISTO (noi, noastre, noua).

Termenii si conditiile prezente stabilesc limitele utilizarii acestui site si sunt valabile pentru toti vizitatorii si/sau utilizatorii site-ului. Prin accesarea si/sau utilizarea site-ului va exprimati acordul pentru acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor urmatoare. Ele sunt elaborate pentru protejarea vizitatorilor nostri. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, nu accesati site-ul. ARISTO isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza termenii si conditiile in orice moment si fara notificare prealabila iar utilizatorii vor avea acces permanent la ele pentru a le consulta.

ARISTO a construit acest site cu scopul de a va oferi informatii privind serviciile sale. ARISTO depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Informatiile oferite sunt exclusiv de natura ilustrativa si nu constituie obligatii ferme. ARISTO ne este si nu va fi legal responsabila pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a continutului. ARISTO defineste prin „continut” toate informatiile cuprinse in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Continutul site-ului este proprietatea ARISTO si al companiilor partenere si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al ARISTO. Continutul site-ului are caracter pur informativ, neputand fi folosit ca baza legala pentru nicio actiune/demers in fata tertilor. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil ARISTO. Continutul poate avea legaturi web spre alte site-uri asupra carora ARISTO nu are niciun control si pentru care nu isi asuma nicio responsabilitate.

Puteti folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului numai pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, ARISTO va fi absolvita de orice raspundere. Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare/executie a vreunui serviciu ori produs.

Orice persoana care viziteaza site-ul ARISTO si care ofera date sau informatii, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestora. In cazul in care ne contactati, putem culege informatii personale pe care le care le vom trata confidential. ARISTO se obliga sa foloseasca datele personale ale vizitatorilor sai doar in conformitate cu legislatia in vigoare. Datele vor putea fi transmise doar autoritatilor in drept sa efectueze verificari justificate in baza legii. Continutul informatiilor livrate de vizitatorii site-ului nu genereaza nicio raspundere pentru ARISTO care nu poate fi facuta raspunzatoare pentru niciun material trimis chiar daca el poate parea a avea caracter ilegal, ofensator, amenintator, obscen, abuziv, calomnios sau violent.

Vizitatorii site-ului se obliga sa nu il foloseasca in scopul alterarii continutului sau a securitatii lui, sau pentru a discredita ARISTO, clientii, produsele, serviciile si angajatii acesteia.Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, da dreptul unilateral si neechivoc ca ARISTO sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.