Management Esențial

Orice proprietate bine administrată inseamnă existenta unui manager cu experiență. Aristo vă oferă un serviciu esențial, realizat de un profesionist dedicat nevoilor dumneavoastră.

La Aristo respectăm prevederile legislative și standardele pieței, de aceea, managerii nostri sunt oameni cu experiență și competență în procedurile administrative. Managerii lucrează îndeaproape cu comitetele asociatiilor, prestatorii de servicii și instituții ale statului. Managementul esențial abordează condominiul ca un tot unitar, atât din punct de vedere al intereselor locatarilor, cât și al gestionării aspectelor de zi cu zi care apar în viața colectivității.

Detalii și prețuri

Întreținere și Mici Reparații

Pentru orice condominiu, calitatea întreținerii și atenția acordată micilor reparații fac viața de zi cu zi mai ușoară atât pentru conducerea asociației, cât și pentru locatari.

Serviciul de Întreținere și Mici Reparații este prestat de un Tehnician - Operator de Imobil, care se deplasează la locație de două - opt ori pe lună pentru a inspecta sistemele tehnice.

Detalii și prețuri

Casierie și Trezorerie Condominială

Serviciul de Casierie și Trezorerie condominială oferă locatarilor și asociațiilor transparență și promptitudine în operațiunile de încasare a cotelor de întreținere și plata furnizorilor de utilități.

Detalii și prețuri

Management Tehnic Superior

Serviciul de Management Tehnic Superior vă oferă soluții eficace, create pentru confortul locatarilor și administrare transparentă pentru toți cei implicați.

Prin serviciul de Management Tehnic Superior, Managerul de Imobil se află mereu aproape de locatari.

Detalii și prețuri

Prezentare și Comunicare Avansată

Prin serviciul de Prezentare și Comunicare Avansată vă oferim informații detaliate despre toate activitățile administrative ale Managerului de Imobil.

Aceste activități țin de întreținere, plăți ale utilităților, reparații ale echipamentelor, sesizări ale locatarilor, întruniri ale comitetelor și asociațiilor de condominiu și așa mai departe.

Detalii și prețuri

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.