Întreținere și Mici Reparații

Pentru orice condominiu, calitatea întreținerii și atenția acordată micilor reparații fac viața de zi cu zi mai ușoară atât pentru conducerea asociației, cât și pentru locatari.

Serviciul de Întreținere și Mici Reparații este prestat de un Tehnician - Operator de Imobil, care se deplasează la locație de două - opt ori pe lună pentru a inspecta sistemele tehnice.

În funcție de cele constatate, Tehnicianul – Operator Aristo se ocupă de următoarele:

  • Lucrări minore de întreținere și reglare a echipamentelor și instalațiilor (reglarea presiunii și temperaturii agentului termic în instalația de încălzire, hidrofoare, pompe de evacuare a apelor pluviale, lubrifiere a balamalelor și clanțelor ușilor de acces și de garaj, schimbarea filtrelor, becurilor, neoanelor etc.);
  • În cazul deranjamentelor care depășesc expertiza Tehnicianului – Operator Aristo, acesta solicită servicii specializate, supraveghează lucrările și participă la recepția lucrărilor.

Serviciul de Întreținere și Mici Reparații vă este oferit pe bază de abonament, doar împreună cu Serviciul de Management Esențial. Costul se stabilește în funcție de dimensiunea clădirii, aparatura, utilajele și instalațiile date în administrare, frecvența și durata intervențiilor la fața locului.

Factura se poate face cu sau fără TVA. Aria de acoperire: Municipiul București și localitătile aflate la maximum 15 Km de centrul Bucureștiului.

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.