Administrare Curentă

Orice proprietate imobiliară, atunci când este administrată profesionist, poate funcționa ca un business de succes.

Acesta este principiul pe care am construit pachetul dedicat proprietăților imobiliare individuale: servicii de bază sau opționale care vă asigură venituri constante, cu cheltuieli (financiare, de timp și … nervi) diminuate față de varianta tradițională, în care vă ocupați chiar dumneavoastră de toate cele necesare.

Managerul de imobil căruia îi este alocată proprietatea dumneavoastră știe mereu cum stau lucrurile, vă reprezintă atunci când e cazul și intervine prompt – împreună cu specialiștii relevanți  – ori de câte ori este nevoie.

Baza acestui pachet o reprezintă serviciile de Administrare Curentă, care asigură păstrarea capacității imobilului dumneavoastră de a genera venituri. Iar un imobil produce bani doar dacă întrunește două condiții: să fie funcțional și să aibă un aspect corespunzător. În plus, ca în orice business, este important să știți cum stau lucrurile, să fiți la zi cu plățile furnizorilor și cu … încasarea chiriei!

Concret, este vorba despre:


Verificarea stării tehnico-funcționale:
– inspectăm prin vizite lunare starea tehnico-funcțională a imobilului

– vă comunicăm prompt dacă am constatat ceva în neregulă
– ridicăm și sortăm corespondenţa la fiecare vizită


Monitorizarea utilităților:

– supraveghem derularea contractelor de utilităţi şi monitorizăm facturile emise de furnizori

– verificăm citirile de contoare și comunicăm indexurile

– înregistrăm statusul utilităților monitorizate (pe principiul “Consumat – Facturat – Plătit – Recuperat”)


Plățile și încasările curente:

– facem plățile curente (legate de existenţa şi exploatarea proprietăţii)

– încasăm garanția de la chiriaș și o depunem în contul de garanții
– emitem și trimitem lunar factura de chirie

– încasăm chiria (în cont sau numerar) și o depunem în contul colector

– transferăm în contul dumneavoastră sumele care vă sunt destinate


Preluăm, deci, toate sarcinile repetitive inerente oricărui imobil: drumuri, telefoane, cozi la bancă sau sesiuni de banking online, stocare și comparare de indexuri, facturi și ordine de plată și așa mai departe. Imobilul dumneavoastră este pe mâini bune și produce venituri, fără să vă consume timp!

Serviciile de Administrare Curentă vă sunt sunt oferite pe bază de abonament, cu un tarif începând de la 25 EURO/ lună. Factura se poate face cu sau fără TVA, la cursul BNR EURO-RON din data emiterii facturii. Aria de acoperire: Municipiul București și localitățile aflate la maximum 15 km de centrul Bucureștiului.

Ca și client al serviciilor de Administrare Curentă, puteți opta și pentru unul sau mai multe dintre serviciile opționale:

Tarif lunar

  • Imobil standard: 25.00 EURO (suprafața utilă < 100m2)
  • Imobil superior: 35.00 EURO (suprafața utilă > 100m2)

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.