Găsire de Chiriași Buni

Folosind serviciile de Administrare Curentă vă asigurați că imobilul dumneavoastră este în stare bună de funcționare și că arată corespunzător. Până la închiriere mai aveți un singur pas: găsirea chiriașului. Prin serviciile de Găsire de Chiriași Buni ne asigurăm că faceți acest pas … în direcția bună!

Serviciile de Găsire de Chiriași Buni este oferit în parteneriat cu RE/MAX Freedom Group, rețeaua real-estate numărul 1 în lume: oameni experimentați și atenți la toate detalii, alături de care șansele de a avea un chiriaș bun cresc foarte mult.


Împreună cu specialiștii <a href=”http://www.freedomgroup.realestate” target=”_blank”>RE/MAX Freedom Group</a>, vă asigurăm:

Promovare profesionistă:

– analiză de piață pentru a putea cere și obține chiria maximă posibilă pentru imobil și zonă

– prezentarea imobilului cu fotografii și filmări profesioniste

– promovare în sistem de reprezentare pe canale dedicate

Selecția chiriașului optim:

– identificarea prospecților calificați conform criteriilor stabilite cu dumneavoastră

– selecția chiriașului optim, după prezentarea recomandărilor noastre

– negocierea și semnarea contractului de închiriere

Managementul relației cu chiriașul:

– inducția chiriașului la intrarea în imobil, așa încât să ne asigurăm că înțelege și vă respectă cerințele

– înlocuirea chiriașului care în timp nu mai corespunde criteriilor conform cărora a fost selectat

GARANTĂM cel puțin 10 luni de chirie pe an, iar în cazul în care chiriașul nu mai corespunde și contractul încetează din acest motiv, plata abonamentului Găsire de Chiriași Buni este suspendată până găsim un alt chiriaș.

Serviciile de Găsire de Chiriași Buni vă sunt oferite pe bază de abonament, cu un tarif de 25 EURO/ lună, și sunt disponibile doar împreună cu Serviciile de Administrare Curentă.
Puteți opta pentru plata într-o singură tranșă, caz în care tariful este valoarea unei chirii lunare, dar nu mai puțin de 350 EURO. Factura se poate face cu sau fără TVA, la cursul BNR EURO-RON din data emiterii facturii. Aria de acoperire: Municipiul București și localitățile aflate la maximum 15 km de centrul Bucureștiului.

 

Tarif lunar – prețuri valabile doar împreună cu abonamentul Administrare Curentă

  • Imobil standard: 25.00 EURO (suprafața utilă < 100m2)
  • Imobil superior: 35.00 EURO (suprafața utilă > 100m2)
  • Tarif „one time”: valoarea unei chirii lunare, minim 350.00 EURO

 

RE/MAX Freedom Group

Vreți să discutăm mai multe sau să ne adresați câteva întrebări?

  • Servicii pentru asociatii de proprietari
  • Servicii pentru proprietati individuale
  • Servicii conexe
Contactați un specialist

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Ion Lungu

Am fost placut surprins de primele discutii cu Aristo. Acestea s-au transformat intr-un parteneriat de cursa lunga, in care ambele parti prospera si se bucura de sprijin categoric. Recomand Aristo cu toata increderea!

Maria Biris

Serviciile oferite de Aristo au fost de fiecare data profesioniste, iar mult credit merge aici echipei de management. Inca de la inceput mi s-a explicat totul de la A la Z, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor si a aplicabilitatii lor.

Sorin Zaharescu

Odata ce am semnat cu Aristo, toate responsabilitatile si cererile de peste zi au fost preluate cu succes de o echipa serioasa si eficienta. Cu ajutorul lor avizat, acum pot sa-mi concentrez atentia catre alte lucruri importante in cariera si viata mea personala.